tiistai 15. tammikuuta 2013

Nyt Sinä pääset ääneen!

Sietämättömiä selkäkipuja, hataria haaveita, ujoja uudenvuodenlupauksia. Pienen pieniä askelia kohti parempaa elämää. Tämmöisillä eväillä olen lähtenyt kohtaamaan tämän vuoden haasteita. Selkä alkaa onneksi olla jo paremmassa kunnossa ja voin taas ilman suurempia kärsimyksiä istua koneen ääressä tekemässä töitä jopa useamman tunnin kerralla. Eläköön!

  
Aika mielipuolinen suunnitelma valtaa alaa mielessäni: ajattelin päästää teidät valloilleen ja yrittää parhaani mukaan selvitä seurauksista. Elikkäs te, armaat stalkkailijani, saatte nyt avata ajatuksianne tähän suuntaan ja kertoa, minkälaista sisältöä haluaisitte tänä vuonna täältä löytää! Mikä on ollut hyvää ja mikä huonoa? Onko ulkoasussa parantamisen varaa (aivan varmasti on, mutta millaista)? Haluatteko tietää minusta jotain? Mitä? (Hui.) Ja kuinka usein te jaksatte/haluaisitte oikeasti näitä löpinöitäni lueskella?
  
Toden totta tiedän, etten ole se kaikista aktiivisin bloggaaja, eikä minusta todennäköisesti sellaista ikinä tule. Se ei varmastikaan miellytä kaikkia. Kirjoittajana olen hirvittävän kriittinen, eikä itsesensuurini usein päästä juttujani leviämään pöytälaatikoiden ulkopuolelle... Ja ei, en osaa kertoa teille, minkälaiset sukat ostin tänään Seppälästä. Tai että töiden jälkeen kävin polkemassa kuntopyörällä kolme kilometriä. Olen tottunut tuottamaan hieman erilaista sisältöä, sellaista jota voisi olla melkein mahdoton suoltaa viikon jokaisena päivänä. 
 
Toivottavasti ajatuksia heräilee ja jaksatte naputella niitä minullekin luettavaksi! :)
 
Elena
     

6 kommenttia:

  1. Lisää parisuhdepostauksia:) Useammin olisi kiva, mutta pidä blogin tyyli samana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parisuhdepostaukset ovat vähän väistyneet Pööpön väistymisen myötä... Mutta voihan niitä toki kirjoitella vaikka sinkku onkin ja vaikka minkään sortin pariutuminen ei todellakaan kuulu lähisuunnitelmiin :D

      Kiva kun pidät blogini tyylistä :)

      Poista
  2. Uusi lukijasi! Sinulle on haaste blogissani! :)

    VastaaPoista
  3. Jee ihana blogi! Paras! Älä muuta mitään! Tykkään sun tyylistä. :)

    VastaaPoista
  4. Ihana nimi blogilla ja hyvällä tapaa persoonallinen ulkoasu! Tykkäsin! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...