sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Vaihtoehtoiset sormukset kihlajaislahjaksi!

Tuli mieleen vielä tuosta kosimisjutusta. No, ensinnäkin aion jutella Pööpön kanssa tästä avioitumisaiheesta ihan niin pitkän kaavan mukaan ja niin kypsästi kuin vain suinkin mahdollista. Kai me sitten päästään selville toistemme aivoituksista tämän asian suhteen. Henkisesti minä olen jotenkin jo ihan sormusta vailla kihloissa. Toivon, että Pööpö on myös. 
  

Sormuksista mieleeni rantautui eräs tosiasia: Pööpö ei voi pitää sormuksia eikä mitään koruja yllään töissä. Minusta olisi kuitenkin kiva - ja varmasti hänestäkin - että kihlauduttuamme mukana kulkisi joku merkki siitä lupauksesta, jonka olemme toisillemme tehneet.
  
Kiertelin tuossa yksi päivä netin ihmeellisessä maailmassa ja löysin jotain kautta tämmöisen DesignSkins-sivun, jossa voi suunnitella oman suojakuoren esim. puhelimeen. No minähän reippaana likkana menin heti innolla kokeilemaan ja suunnittelin minulle ja Pööpölle kihlajaiskuoret puhelimeen! Älkää pitäkö minua ihan hölmönä, leikkimielellä minä näitä suunnittelen ja viattomasti haavehdin vain, mutta jokin osa minusta on jo aika tosissaan melkein tilaamassa näitä kuoria! :D Puhelin kulkee aina mukana jos sormus ei jostain syystä töiden tai muun takia olekaan sormessa! :)
    
Eiköhän tässäkin tapauksessa kuva onnistu kertomaan paljon enemmän kuin tuhat huonosti muotoiltua sanaa. Eli tuossa ylhäällä oikealla olevan kuvan tyylistä kuorta ajattelin ensisijaisesti. Alhaalla oleva kuori olisi myös kaunis, mutta ehkä vaakasuuntainen kuva voi olla vähän hassu puhelimeen, jota käytetään enemmän pystysuunnassa. Nyt pitää yrittää lyödä jarrut pohjaan ja malttaa odottaa sinne kosintaan asti. Sitten voin räpsiä kuvat sormuksista ja suunnitella meille tuliterät kuoret!

Ehkä jotain tämän tyylistä siinä tapauksessa,
  jos meidän kädet ei olekaan kauhean kuvaukselliset.
 
Täällä voi käydä tuunailemassa omat suojat puhelimeen. Tai miksei vaikka läppäriin. Tai kahvinkeittimeen. Vaihtoehtoja tuntui olevan miltei rajattomasti! Minä jään odottelemaan Pööpöä kotiin, valmistelemaan puhettani hälle... :)
      
Elena 
  

10 kommenttia:

  1. Onpa hauska idea :D
    Tuossa on tosi hyvä lahjaidea, en nyt noista sormuksista välttämättä tiedä mutta muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun mielestä myös hauska ja edullinen lahjaidea! Sopii oikeastaan minkäikäiselle tahansa. Nykyään kun ihmisillä on jo aivan kaikkea, tämmöinen helpottaa lahjan antajaa ja piristää lahjan saajaa kovastikin :D

      Poista
  2. Voooi, kyllä se aika koittaa. :) Kärsivällisyyttä!
    - Amelie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niin pitäisi yrittää olla kärsivällinen :D
      Mutta tuntuu että olen ollut jo riittävän kärsivällinen monta monta kuukautta ja nyt se kärsivällisyys alkaa loppua. Huoh. No pitää yrittää psyykata itseensä uutta puhtia... Ja kuten joku tuolla Cosmon keskustelupalstalla totesi, ei se kihlautuminen mitään muuta ja se sormuskin on vain perhanan romanttinen hely! :D Tärkeintä on kuitenkin että me ollaan yhdessä ja onnellisia. Tai minä ainakin olen onnellinen. Toivottavasti Pööpökin :)

      Poista
  3. Toivon parasta sulle ton asian suhteen!

    ps. Sait musta blogisi lukijas,vaikuttaa nii kivalta ! ... :)

    VastaaPoista
  4. Tässä oli muuten oikeasti hyvä vinkki. Itse työskentelin kemikaalien parissa aiemmin ja firmassa oli sormuskielto työaikana. Tietystikään silloin ei ollut tälläisiä palveluita vielä olemassakaan, mutta olisihan sitä voinut itse rakennella kuoret. Emäntä siitä aina jaksoi napista, kun sormusta ei voinut pitää sormessa - tosin nykyään YT-neuvotteluiden myötä sormus on palannut sormeen. Jos olisi tullut tällänen ratkaisu mieleen, niin olisi vältytty moooonelta kiistalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Veikko! Vinkki on toden totta aika toimiva ja sopivan humoristinen jopa ihan oikeasti toteutettavaksi :D

      Poista
  5. Haha, aikas mageet kuoret! Vähän saattais ukkeli ihmetellä jos tuollaiset meille tilaisin yhtäkkiä mitään varoittamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ehkä ei kannata ihan mitään varoittamatta sormuskuoria alkaa pistää tilaukseen.. :D Mutta jotkut muunlaiset kuoret ehkä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...